Området

St. Antonin du Var og omegn
Huset er beliggende i hjertet af Provence – området Var – 1, 5 km fra den lille landsby St Antonin du Var. I St. Antonin du Var er der en fin lokal restaurant og her har det lokale vinkoperation sit udsalg. Bageren har frisk flute og et minimarkedet der har alle daglige fornødenheder.

Lorgues ligger 7 km fra huset, en typisk sydfransk by og har alle faciliteter – med flere supermarkeder, apotek, udvalgsforretninger, cafeer, restauranter m.m.

Lorgues byder på mere end 21 restauranter, heriblandt den berømte Michelin restaurant Bruno, som er kent for sine fremragende trøfler.

Markedsdage er en vigtig del af dagliglivet i Provence, og i Lorgues er der et stort marked hver tisdag fra kl. 09.00 – 12.30, dette præger bybilledet med et utal af boder, og hvor der kan købes alt fra olivenolie til provence stoffer, frugt, grøntsager, oste m.v. – mange af råvarerne er ofte fra små bønder i lokalområdet, efter indkøb kan der selvfølgelig nydes en pastis, øl eller kaffe, eller en dejlig frokost.

Draguignan: På torvet i Draguignan, ca. 20 km fra huset. For enden af gågaden ved springvandet, er der et kombineret slagter og fiskehus som kun har åben om formiddagen. Hver dag er der grøntsagsmarked midt på torvet.

Gorges du Verdon:
Verdonkløften, Gorges du Verdon, er Europas svar på Grand Canyon. Gorges du Verdon er den mest besøgte seværdighed i Sydfrankrig, og kan ses både fra vejene oppe på skrænterne og fra vandet. Kløften er dannet af Verdonflodens mange års erosion, og skrænterne er op til 700 meter dybe.

Der er rig mulighed for aktiviteter omkring Gorges du Verdon, eksempelvis klatring, river rafting, kano- og kajaksejlads og vandring.

Nyttige links for området :

Køretid til Nice, Cannes og Aix-en-Provence er godt én time – beregn dog 1½ time til Nice lufthavn.